BACKEND DEVELOPER (JAVA)

Estem buscant per a empresa especialitzada en projectes de Cloud Computing situada a Igualada un/a : 

BACKEND DEVELOPER (JAVA)

Busquem una persona per a desenvolupar projectes Cloud per a clients, treballant amb tecnologia Java, Python, MySQL, API REST i Git.

També valorarem que tinguis coneixements de AWS (Lambda, API Gateway), SCRUM, Spring, Hibernate i C/C++ ja que son entorns tecnològics amb els quals també treballaràs.

Si ets un apassionat/da del món del desenvolupament web i el cloud computing aquí podràs participar en la creació d’infraestructures d’alta criticitat i projectes d’I+D.  Estaràs envoltat/da d’un equip de gent que comparteix els teus mateixos interessos i que busca sempre estar al dia de les tecnologies més punteres en aquest sector. 

 
Oferim un contracte laboral estable, un lloc de treball a Igualada, amb un horari flexible i en una empresa oberta a valorar fórmules de teletreball. La retribució econòmica es negociarà en funció del perfil de formació i experiència aportat per cada candidatura.

 
Si t’agraden aquests projectes i ets una persona orientada a l’aprenentatge i la formació continuada envia’ns el teu currículum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència BACK-DEV.

Comments are closed.