ENGINYER/A (PROJECTES DE IoT i CLOUD COMPUTING)

El nostre client, Engisoft Cloud Services , empresa d’enginyeria,  partner d’AWS, Microsoft i membre de la IoT Catalan Alliance, en aquests moments selecciona per a incorporar a les seves oficines d’Igualada  un/a

ENGINYER/A (PROJECTES DE IoT i CLOUD COMPUTING)

Si ets un apassionat/da del món de l’ Internet de les Coses i el cloud computing a Engisoft podràs realitzar projectes de creació d’infraestructures cloud d’alta criticitat, infraestructures elàstiques, migració de sistemes al núvol, projectes d’I+D en el món de l’ IoT enfocat a la Industria 4.0, etc.


Estaràs envoltat/da d’un equip de gent apassionada pel món del cloud i per estar en contacte  amb tecnologies punteres, que gaudeix del prototipatge de projectes IoT amb Arduino, Raspberry Pi, ESP32, etc…

 
Els projectes generalment estàn desenvolupats amb tecnologia C/C++, Python, SDKs de fabricants,etc i en cada projecte es requereixen de protocols de comunicació diferents (MQTT, HTTPs, etc.), utilitzant sensors i hardware diferent, i habitualment integrats al cloud d’AWS per aprofitar els seus serveis de IoT, Business Intelligence, Machine Learning, Big Data, etc.

Oferim un contracte laboral estable, un lloc de treball a Igualada, amb un horari flexible i en una empresa oberta a valorar fórmules de teletreball. La retribució econòmica es negociarà en funció del perfil de formació i experiència aportat per cada candidatura.

 
Si t’agraden aquests projectes i ets una persona orientada a l’aprenentatge i la formació continuada envia’ns el teu currículum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència IoT.

Comments are closed.