DIRECTOR COMERCIAL/ADJUNT A GERÈNCIA

Important grup empresarial d’economia social selecciona per a la seva àrea industrial ubicada a la localitat d’Igualada un/a :

DIRECTOR COMERCIAL/ADJUNT A GERÈNCIA

Busquem una persona que com a Adjunt a Gerència, realitzarà una funció de gestió global d’una de les unitats de negoci de la companyia i també es responsabilitzarà de forma més directa de la direcció comercial tant nacional com internacional (principalment a nivell europeu) comptant amb un equip comercial  consolidat.

Pensem en una persona amb formació superior a nivell d’ADE, Empresarials o a nivell d’Enginyeria en Organització Industrial, preferiblement amb formació a nivell de Màster o Postgrau en Direcció Comercial o MBA.

Haurà de tenir experiència en la funció de direcció comercial i valorarem que aporti experiència en la direcció o gestió d’una unitat de negoci industrial.

Haurà de tenir un bon nivell d’anglès així com una molt bona capacitat de negociació, presa de decisions, capacitat de lideratge i bones habilitats de relació i de comunicació interpersonals.

Valorarem que tingui fixada la seva residència habitual en una zona propera a Igualada.

Oferim un contracte laboral estable, la possibilitat de créixer a nivell professional i d’incorporar-se a un projecte empresarial d’alt nivell i amb un important compromís social.  La retribució econòmica es negociarà amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un Curriculum Vitae a l’adreça cv@jregordosa.com indicant la referència DIR.COM

Comments are closed.