PROJECT MANAGER (PRODUCCIÓ I COMPRES XINA)

Empresa fabricant de productes de llicències oficials selecciona per a les seves oficines situades a Igualada una/a :

PROJECT MANAGER  (PRODUCCIÓ I COMPRES XINA)

Busquem una persona que s’ocuparà de la producció dels nous projectes de la companyia, des del disseny (conjuntament amb els dissenyadors), l’aprovació del producte, la realització de les fitxes tècniques per a la seva producció i acabant amb la contractació, negociació i supervisió de la fabricació del producte que es realitza a la Xina (amb el suport d’una oficina ubicada al país). També s’ocuparà, conjuntament amb l’oficina xinesa de la recerca i homologació de nous tallers i fàbriques a la xina, així com de la negociació de les condicions.

Pensem en una persona amb formació superior a nivell d’ADE, Empresarials, Negocis Internacionals o similars valorant que aporti coneixements en disseny de producte.

Haurà d’aportar experiència en la gestió de producció i/o compres a la Xina i tenir un bon nivell tant parlat com escrit d’anglès.  Residència a la zona d’Igualada o propera. El lloc de treball implica 1 o 2 viatges l’any a la Xina.

Oferim un contracte laboral estable, la possibilitat de créixer a nivell professional i una retribució econòmica que negociarà amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauràn d’enviar un CV a cv@jregordosa.com indicant la referència P-M ASIA

Comments are closed.