ADMINISTRATIU/VA

El nostre client, el centre INGRAVITA, rocòdrom i escola d’escalada situat a Igualada selecciona per a les seves oficines un/a ADMINISTRATIU/VA.

Les seves funcions inclouran tasques de gestió administrativa del centre, tals com altes d’usuaris, gir de rebuts, gestió de compres, administració de personal (gestió del calendari laboral, quadrar horaris de monitors, nòmines, etc…)  i  suport en tasques administratives i comptables en general.  Estem pensant en una dedicació a mitja jornada de tarda (de 15h a 19h orientativament) però també ens adaptaríem a altres horaris i estem oberts a una dedicació de 6 hores o de jornada complerta (de 9h a 14h i de 15h a 18h).  En el cas d’optar per un horari de matí i tarda, a part de les tasques administratives comentades,  també es donarà suport puntualment a la recepció, la botiga i cafeteria del centre, si és necessari i en funció de l’experiència, coneixements i motivacions de la persona finalment seleccionada, també es podran realitzar tasques a nivell de gestió de xarxes socials, , gestió de la botiga on-line, gestions comercials per a escoles o empreses…

Estem buscant una persona dinàmica, amb formació Administrativa,  idealment a nivell de Relacions Laborals i que aporti experiència en tasques de gestió administrativa.

Valorarem que es tracti d’una persona aficionada als esports, els esports d’aventura i/o a l’escalada. 

Haurà de tenir bones habilitats de comunicació i de relació interpersonal i ser una persona proactiva i autònoma.

Oferim un lloc de treball estable, un horari negociable (idealment mitja jornada de tarda) i una retribució econòmica negociable en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un Curriculum Vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència INGRAV. Contactarem amb les candidatures preselecionades a partir del 27 d’Agost.

Comments are closed.