ENGINYER D’AUTOMATITZACIÓ I PROGRAMACIÓ

Empresa especialitzada en tecnologies d’automatització, control i supervisió de màquines, equips i processos, selecciona per a les seves oficines situades a Igualada un/a :

ENGINYER D’AUTOMATITZACIÓ I PROGRAMACIÓ

Es responsabilitzarà principalment de tasques d’anàlisi i programació orientades a l’automatització de màquines, línies de producció i serveis auxiliars; així com de la posta en marxa dels projectes. Treballarà amb maquinària industrial, línies de producció, PLCs, servomotors, robòtica, visió artificial, pantalles HMI i SCADA.

Busquem una persona amb formació a nivell d’Enginyeria Electrònica o Automàtica Industrial (o a nivell de formació professional sempre que aporti una sòlida experiència prèvia en les tasques descrites) i que aporti experiència en l’automatització industrial i en la programació de maquinària. Valorarem que tingui coneixements de mecánica i de disseny mecànic en 3D (SolidWorks i CREO).
Busquem una persona amb un nivell alt d’anglès i haurà de tenir bones habilitats socials i saber transmetre confiança ja que bona part de la seva feina serà a instal·lacions de clients.

Oferim un lloc de treball estable, amb possibilitats de creixement professional i una retribució que es negociarà individualment amb cada candidatura.

Les persones interessades hauran d’enviar un CV a cv@jregordosa.com indicant la referència ENG-AUT

Comments are closed.