DIRECTOR/A GENERAL


Industria fabricant de bens d’equip situada a Igualada selecciona

DIRECTOR/A GENERAL

Es responsabilitzarà de la direcció general de la companyia, liderant el consell de direcció i coordinant els departaments Financer, RR.HH, Comercial (principalment Exportació), Direcció Tècnica i Taller amb un volum de més de 100 treballadors.

Realitzarà una gestió més directa en les àrees Tècnica (gestió de projectes) i Comercial (contactes al més alt nivell amb grans comptes)  i per tant pensem en un perfil tècnic amb formació preferiblement a nivell d’Enginyeria Industrial i amb un Màster en Organització Industrial o MBA.

Busquem un perfil amb formació a nivell d’Enginyeria Industrial + MBA i experiència en la gerència a nivell industrial, en Unitat de Negoci o bé en la Direcció Tècnica en una companyia del sector matel·lúrgic.

Anglès imprescindible i es valorarà el domini d’un segon idioma (preferiblement francès).

Haurà de viatjar al voltant d’un 20% del seu temps per a negociar i tancar contractes i acords comercials amb els clients de projectes importants per a la companyia.

La retribució es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un CV a cv@jregordosa.com indicant la referència D-GRAL.Comments are closed.