TÈCNIC/A ELECTRÒNIC/A

Empresa de fabricació d’ equips i circuits electrònics situada a Igualada, selecciona un/a:

TÈCNIC/A ELECTRÒNIC/A

S’ocuparà de gestionar la producció dels elements electrònics que fabrica la companyia, supervisant el correcte funcionament de les línies de producció, maquinaria, equips i processos durant el seu torn.

Pensem en una persona amb formació a nivell de Cicle Formatiu de Grau Superior en Electrònica o similars i que aporti experiència en la producció de circuits electrònics o en altres sectors industrials. Busquem una persona organitzada i metòdica, amb un alt sentit de la responsabilitat.

Oferim un contracte laboral estable, un horari laboral partit de 7h a 13h i de 15h a 17h i una retribució econòmica que es negociarà individualment amb cada candidatura.

Les persones interessades hauràn d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència ELEC.

Comments are closed.