ENGINYER/A TÈCNIC/A INDUSTRIAL

Empresa de disseny d’instal·lacions industrials, enginyeria i manteniment, situada a Igualada selecciona un/a :

ENGINYER/A TÈCNIC/A INDUSTRIAL

S’ocuparà de la realització de memòries, certificats, legalitzacions per a noves instal·lacions, gestió del manteniment en els àmbits de la seguretat industrial, mediambiental i altres vinculats. Realitzarà projectes d’obra, projectes d’activitat i pressupostos. També donarà suport tècnic en el desenvolupament de noves línies de negoci.

Busquem una persona amb formació a nivell d’Enginyeria Tècnica Industrial (mecànica, elèctrica, electrònica o química) o a nivell de Grau en Enginyeria (en alguna d’aquestes mateixes especialitzacions) i amb experiència en les tasques descrites.

Oferim un contracte laboral estable, un horari laboral partit de 8h a 18h i una retribució econòmica que es negociarà individualment amb cada candidatura. El lloc de treball és a Igualada.

Les persones interessades hauran d’enviar un curricuum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència : ENG-TEC

Comments are closed.