RESPONSABLE DE RRHH

Empresa industrial situada a Igualada selecciona un/a RESPONSABLE DE RRHH.

S’ocuparà de les diferents funcions pròpies del departament principalment a nivell de definició de perfils i selecció de personal, gestió de la formació, plans de retenció del talent, negociació, administració de personal (nòmines, contractació, calendari laboral…) comptant amb el suport d’una gestoria laboral externa.

Busquem una persona amb experiència en la funció de Recursos Humans, preferiblement en un entorn industrial, tant a nivell de desenvolupament de RRHH com a nivell de gestió laboral. Pensem en una persona amb formació a nivell de Dret, Relacions Laborals o Psicologia i amb formació a nivell de Postgrau o Master especialitzat en Recursos Humans o Gestió Laboral.

Residència zona Igualada.

Oferim un lloc de treball estable, possibilitats de creixement professional, horari de 8h a 17h i una retribució econòmica negociable en funció del perfil de formació i experiència aportat per cada candidatura

Les persones interessades hauran d’enviar un Curriculum Vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència RRHH.

Comments are closed.