COMERCIAL (ORGANITZACIÓ D’EVENTS)

Empresa del sector audiovisual especialitzada en Fires i Organització d’esdeveniments situada a Igualada selecciona un/a COMERCIAL. S’ocuparà de l’àrea d’organització d’esdeveniments per a empreses (convencions, congressos, celebracions, etc…). Es dedicarà a aconseguir nous clients (principalment agències de comunicació internacionals que organitzen events a la zona de Barcelona) però també actuarà com a Project Manager, participant des de la venda de l’esdeveniment fins al dia de la seva celebració, assegurant el correcte funcionament i organització de tot l’acordat. El seu target de clients principalment seran empreses de comunicació internacionals, tot i que també es dirigirà al client final (empreses de gran tamany).

Busquem una persona amb bones habilitats comercials i un bon nivell d’anglès. Preferiblement busquem una persona que aporti experiència en el sector audiovisual, turisme, fires, gestió d’events, etc…però no descartarem a persones que provinguin d’altres sectors. Pensem en una formació a nivell de CFGS en Comerç Internacional, Turisme, Audiovisuals o similars amb residència a la zona d’Igualada. Haurà de tenir disponibilitat per a viatjar a nivell internacional (3-6 viatges l’any) i per Espanya (amb una major freqüència).

Oferim un lloc de treball estable i una retribució composada de fix i variable que es negociarà amb cada candidatura.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència : C-AV

Comments are closed.