AUXILIAR COMPTABLE

Empresa situada a Igualada selecciona per a incorporar al seu departament d’administració un/a AUXILIAR COMPTABLE. Realitzarà tasques de suport a la responsable de comptabilitat, tals com la introducció i comptabilització de factures, quadrament d’albarans i gestions administratives/comptables en general.

Busquem una persona jove, amb formació a nivell de Grau en ADE, Empresarials o a nivell de Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració i Finances, que estigui interessada en iniciar una trajectòria professional dins l’àrea d’administració i finances en una empresa amb un fort component internacional. Haurà de ser una persona molt dinàmica i àgil i haurà de tenir un nivell d’usuari avançat en Excel.

Oferim un lloc de treball estable, un horari de dilluns a divendres de 9h a 17h i una retribució negociable en funció del perfil de formació i experiència aportat per cada candidatura.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència : AUX.COMP

Comments are closed.