CONTROLLER DE COSTOS INDUSTRIALS (ENGINYER/A QUIMIC)

Per a empresa pertanyent a grup industrial multinacional, situada a la zona de Piera.

S’ocuparà del càlcul i anàlisi de costos industrials des de l’entrada de la matèria primeria fins a la sortida del producte acabat, optimitzant els processos productius i reduint les mermes i els costos industrials de la planta.

Busquem una persona jove, amb formació a nivell d’Enginyeria Tècnica Industrial Química que aporti experiència professional en plantes de producció industrial.

Oferim un lloc de treball estable, horari partit de dilluns a divendres de 8h a 13h i de 15h a 18h (adaptable, també hi ha la possibilitat de realitzar un horari seguit) i una retribució econòmica negociable en funció del perfil de formació i experiència aportat per cada candidatura.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència C-COST

Comments are closed.