ENGINYER/A INDUSTRIAL (OFICINA TÈCNICA)

Empresa industrial situada a l’Anoia selecciona per al seu departament d’Oficina Tècnica un/a ENGINYER/A (ÀREA DE PREVENTA). En dependència del Responsable d’Oficina Tècnica donarà recolzament en la preparació d’ofertes comercials i propostes tècniques per als diferents mercats en els quals opera la companyia, preparant plànols i documentació tècnica per a ofertes, realitzant imatges en 3D i fotorealistes i donant suport tècnic al client i a l’equip comercial. Busquem una persona jove, amb formació a nivell de Grau en Enginyeria Mecànica o en Enginyeria de Tecnologies Industrials i coneixements en programes de disseny (PTC Creo o Solid Works i Autocad). Valorarem que aporti coneixements en programes de renderitzat (3DS Max, Maya, Keyshot). Haurà de tenir un bon nivell d’anglès (fluid). Es valoraran els coneixements en disseny de producte, principalment xapa, soldadura, mecanitzat així com una orientació professional cap a l’àrea Tècnic-Comercial.

Busquem una persona jove, amb formació a nivell de Grau en Enginyeria Mecànica o en Enginyeria de Tecnologies Industrials i coneixements en programes de disseny (PTC Creo o Solid Works i Autocad). Valorarem que aporti coneixements en programes de renderitzat (3DS Max, Maya, Keyshot). Haurà de tenir un bon nivell d’anglès (fluid). Es valoraran els coneixements en disseny de producte, principalment xapa, soldadura, mecanitzat així com una orientació professional cap a l’àrea Tècnic-Comercial.

Oferim un contracte laboral estable, horari de dilluns a dijous de 8:30h a 17:30h i divendres de 8:30h a 14:30h i una retribució econòmica negociable en funció del perfil de formació i experiència aportat per cada candidatura.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència ENG-IS

Comments are closed.