AUXILIAR COMPTABLE

Ecommerce situat a Igualada selecciona un/a Auxiliar Comptable per a donar suport a la Responsable de Comptabilitat i Finances. Principalment s’ocuparà de la introducció i comptabilització de factures de clients i de proveïdors al sistema informàtic i també donarà suport en tasques administratives en general del departament comptable-financer.

Busquem una persona jove, amb formació a nivell de Ciències Empresarials, ADE o similars o bé a nivell de Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració i Finances, que aporti experiència a nivell de comptabilitat. Es valorarà (tot i que no és un requisit imprescindible) l’experiència en fiscalitat i treballant amb el sistema SII (Sistema d’Informació Immediata amb Hisenda). Imprecindible aportar un nivell alt d’Excel. Es valoraran els coneixements de l’idioma anglès.

Oferim un contracte laboral estable i un horari de 9h a 17h. La retribució econòmica es negociarà amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauràn d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència AUX-COMP.

Comments are closed.