DEPENDENT/A ÒPTICA (MITJA JORNADA)

Òptica situada a Igualada selecciona per a incorporar al seu equip un/a Dependent/a. Treballarà de dilluns a divendres a mitja jornada (pot escollir matins (de 10h a 13:30h) o tardes (de 17h a 20:30h) i els dissabtes tot el dia.

S’ocuparà de l’atenció als clients, assessorament i també gestionarà les xarxes socials.

Busquem una persona amb experiència en l’atenció al públic (valorarem que tingui experiència o formació en el sector de l’òptica però no és un requisit imprescindible). Haurà de tenir bons coneixements de xarxes socials.

Oferim un lloc de treball estable, contracte a mitja jornada i una retribució negociable en funció de l’experiència en el sector aportada.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència OPTIC.

Comments are closed.