DESENVOLUPADOR/A DE SOFTWARE (PHYTON)

Empresa de software situada a Igualada, selecciona un/a Desenvolupador/a per a incorporar al seu equip tècnic. Realitzarà tasques a nivell d’anàlisi i programació de software, participant en la gestió de diferents projectes per als clients de la companyia.

Busquem una Persona amb formació a nivell de Grau en Enginyeria Informàtica o bé a nivell de Cicle Formatiu de Grau Superior en Desenvolupament d’Aplicacions, que tingui coneixements de Phyton.

Oferim un contracte laboral estable, lloc de treball a Igualada i horari de dilluns a dijous de 9h a 13h i de 15h a 18h (divendres intensiu de matí). La retribució es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència JAVA.

Comments are closed.