ENGINYER TÈCNIC DEPARTAMENT DE PRODUCCIÓ

Empresa del sector metall ubicada a la comarca de l’Anoia selecciona una persona per a donar suport al Departament de Producció en la planificació i el seguiment de la producció. Realitzarà principalment les següents funcions :

-Planificació de la producció

-Càlcul de necessitats

-Llançament i generació d’ordres de fabricació

-Control de stocks i consum de materials

-Manteniment del sistema ERP

Busquem una persona amb formació a nivell d’Enginyeria en Organització Industrial o bé a nivell d’Enginyeria Tècnica i Màster en Organització de la Producció però no descartem candidatures amb formació a nivell d’Administració d’Empreses.

Haurà d’aportar una experiència mínima d’1 any en departament de producció, i un bon domini d’Excel.

Residència zona Anoia, Penedès o Baix Llobregat Nord.

Oferim un lloc de treball estable, horari de dilluns a dijous de 8:30h a 13:30h i de 14:30h a 17:30h i divendres intensiu de matí. La retribució es negociarà amb cada candidatura en funció del perfil aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un currículum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència TEC-PRO

Comments are closed.