RESPONSABLE D’INFORMÀTICA

Empresa del sector industrial situada a Igualada selecciona un/a RESPONSABLE D’INFORMÀTICA.

Gestionarà el departament d’informàtica de la companyia (actualment el departament és unipersonal per tant busquem un perfil generalista –PROGRAMACIÓ-GESTIÓ DE PROJECTES – SISTEMES) realitzant principalment les següents funcions :

-Presa de requeriments i anàlisi de les necessitats dels diferents departaments de l’empresa en matèria de software i diferents aplicacions de gestió.

-Subcontractació a empreses externes de software del desenvolupament de les diferents funcionalitats (actuant com a Project manager) o bé desenvolupant personalment el software (principalment amb Java).

-Contacte amb l’empresa proveïdora de l’ERP de la companyia per a actualitzacions, modificacions i parametritzacions.

– Manteniment dels PC de l’empresa, correus, servidors i virtualització

-Gestió de les empreses externes subcontractades a nivell de sistemes.

-En general es responsabilitzarà de donar solucions a nivell de software i sistemes a les necessitats de la companyia i els seus treballadors en cada moment.

Busquem una persona amb formació a nivell d’Enginyeria Informàtica o a nivell de Cicle Formatiu de Grau Superior en Desenvolupament d’Aplicacions o similars, que tingui un perfil generalista (Software-Projectes-Sistemes) i visió d’empresa. Haurà d’aportar experiència com a Tècnic Informàtic o Responsable d’Informàtica en empreses industrials.

Oferim un lloc de treball estable, incorporació immediata i un horari de treball de jornada partida amb flexibilitat horària en entrades i sortides (orientativament de 8h a 13h i de 15h a 18h) . La retribució econòmica es negociarà amb candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un currículum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència R-INF.

Comments are closed.