TÈCNIC DE SISTEMES

Empresa especialitzada en el disseny i muntatge d’equipaments audiovisuals per a estands, fires i esdeveniments corporatius situada a Igualada selecciona un TÈCNIC DE SISTEMES per a realitzar tasques a nivell de configuració de xarxes, tablets (iOS i Android), dispositius tàctils, instal·lació d’Apps a dispositius, conexions, configuració d’ordinadors, servidors, etc…El lloc de treball implica viatjar esporàdicament (1 cop al mes aproximadament) per a realitzar instal·lacions a fires i esdeveniments tant a nivell nacional com internacional.

Busquem una persona amb formació a nivell d ‘Enginyeria Tècnica en Sistemes, CFGS en Sistemes o Enginyeria Informàtica, que aporti experiència en les tasques descrites. Es valorarà que s’aporti experiència en el desenvolupament d’aplicacions per mòbils. Haurà de tenir un nivell mig-alt d’anglès, disponibilitat per viatjar (principalment Europa) i residència a la zona d’Igualada.

Ofeirm un contracte laboral indefinit, lloc de treball a Igualada i una retribució econòmica negociable en funció del perfil de formació i experiència aportat per cada candidatura.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència SIST.

Comments are closed.