AGENT DE ZONA BLAVA I D’APARCAMENT (MITJA JORNADA)

SIMA, Societat Municipal de gestió d’aparcaments  públics i zones blaves d’Igualada selecciona per a incorporar  a la seva plantilla un/a : AGENT DE ZONA BLAVA I D’APARCAMENT (MITJA JORNADA)

S’ocuparà  de controlar el correcte aparcament i el corresponent comprobant horari en els vehicles estacionats a les zones blaves d’Igualada, tramitant si s’escau, les sancions corresponents a les infraccions en l’estacionament d’horari limitat.

També donarà servei al pàrquing nord d’Igualada (hospital) supervisant el correcte funcionament de les instal·lacions i resolent les possibles incidències que puguin tenir els usuaris del pàrquing.

Treballarà a mitja jornada (20 hores/setmanals) en horari de tarda (de 16h a 20h). Oferim incorporació immediata i una retribució econòmica per a les 20 hores setmanals de 10.107 € bruts anuals. Les persones interessades hauràn d’enviar un curiculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència SIMA

Comments are closed.