DEPENDENT/A JOIERIA

Joieria situada al centre d’Igualada selecciona per a incorporar a la seva plantilla un/a DEPENDENT/A. Realitzarà les tasques pròpies del lloc : atenció, assessorament, orientació i venda als clients.

Busquem una persona amb experiència com a dependent/a en comerç, que aporti excel·lents habilitats de comunicació i de relació interpersonal. Valorarem que aporti formació o coneixements d’aparadorisme i/o visual merchandising així com experiència en vendes relacionades amb el sector de la joieria/moda/imatge personal.

Oferim un contracte de treball estable, incorporació immediata i una retribució econòmica que es negociarà individualment amb cada candidatura.

Les persones interessades hauràn d’enviar un Curriculum Vitae  per e-mail a: cv@jregordosa.com, indicant la referència  DEP.

Comments are closed.