ENGINYER TÈCNIC ELÈCTRIC

Per a enginyeria situada a Igualada.

Les seves funcions inclouràn la realització de projectes elèctrics principalment a nivell mediambiental, energia fotovoltaica, naus industrials,etc… així com la recerca de materials per a l’execució de cada projecte i la direcció d’obra d’alguns d’ells.

Busquem una persona amb formació a nivell de Grau en Enginyeria Tècnica Elèctrica o Enginyeria Mediambiental (amb experiència en projectes) que aporti coneixements d’Autocad i Office. Es valoraran els coneixements d’Arduino i de BM ELEC. Es valorarà l’experiència prèvia en projectes elèctrics, legalitzacions i a nivell de despatx en enginyeria en general (però no és un requisit imprescindible).

S’ofereix un contracte laboral estable, lloc de treball a Igualada i horari de 9h a 13h i de 15h a 19h (negociable). Les condicions econòmiques es negociaran individualment amb cada candidatura.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència ENG-ELEC.

Comments are closed.