REPARTIDOR/COMERCIAL (horari intensiu)

Empresa distribuidora de cafè per a l’hosteleria, situada a la comarca de l’Anoia selecciona un/a : REPARTIDOR/COMERCIAL.

Busquem una persona responsable, amb capacitat de tracte amb el client per tal de realitzar diariament la ruta que tindrà assignada en funció dels seus clients, fent el repartiment i cobrament de les comandes i recollint noves comandes, fidelitzant, assessorant i donant un bon servei als seus clients. Treballarà a la zona de la província de Barcelona.

Busquem una persona jove, preferiblement amb experiència en tasques comercials (però no és imprescindible) i que sigui autònoma i li agradi conduïr. Haurà de tenir interès en aprendre i en desenvolupar una trajectòria professional en aquest àmbit . Imprescindible carnet de conduïr. Oferim un contracte laboral estable i un horari de dilluns a divendres de 8h a 15h (35 hores setmanals). La retribució econòmica es negociarà individualment amb cada candidatura.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència REP-COM.

Comments are closed.