CAP D’OBRA EDIFICACIÓ

Important empresa constructora selecciona un :

CAP D’OBRES (EDIFICACIÓ)

Gestionarà la direcció de grans obres d’edificació a la zona de Barcelona / Catalunya principalment. Les obres corresponen a grans centres d’oficines, centres comercials i obra gran en general (no gestionarà ni habitatges ni obra pública). Dirigirà màxim 1-2 dues obres de forma simultània (generalment els Caps d’Obres de la companyia gestionen una sola obra a cada moment).

REQUISITS :

Busquem preferiblement una persona persona amb alguna experiència com a cap d’obra però no descartarem a candidatures més Junior amb la formació requerida i interès en desenvolupar una trajectòria professinal dins aquesta àrea

Imprescindible formació a nivell d’Arquitectura Tècnica o a nivell d’enginyeria.

Oferim un lloc de treball estable, cotxe d’empesa i una retribució econòmica que es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència OBRA.

Comments are closed.