TÈCNIC DE COMPRES/PLANIFICACIÓ

Busquem un/a Tècnic/a per al departament de Compres i Planificació d’una Empresa situada a Igualada selecciona.

La seva tasca principal serà la de realitzar tant ordres de compra a proveïdors com ordres de fabricació interna segons les necessitats de la cadena de subministrament per tal de servir les comandes dels clients en el temps estipulat.

Busquem una persona que aporti experiència o bé en la funció de compres o bé com a planificador de producció tot i que no descartem a perfils més junior sense massa experiència però amb formació a nivell d’Enginyeria Tècnica i amb formació especialitzada en supply chain, logistica o planificació. Haurà de tenir un nivell mig-alt d’anglès ja que el lloc implica relacions amb proveïdors a nivell internacional (principalment Asia).

Oferim un lloc de treball estable, horari de dilluns a dijous de 8h a 17h i divendres de 8h a 14h i una retribució econòmica que es negociarà individualment amb cada candidatura.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència COM/PLAN.

Comments are closed.