ADMINISTRATIVA CUSTOMER SERVICE

Empresa de serveis situada a Igualada selecciona per al seu departament d’atenció al client un/a : ADMINISTRATIU/VA CUSTOMER SERVICE

Les seves funcions inclouran tasques d’atenció als clients, resolució de consultes, enviament de documentació, assessorament als clients i tasques administratives generals, tals com la redacció de documentació, arxiu, atenció telefònica i presencial, etc.

Busquem una persona jove, amb formació a nivell de Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració i Finances, Empresarials o similars i que tingui experiència en tasques administratives i d’atenció a clients. Valorarem que es tracti d’una persona implicada socialment i que participi del teixit associatiu de la ciutat. Haurà de tenir un nivell d’usuari avançat en l’us d’eines ofimàtiques.

Oferim un lloc de treball estable, contracte indefinit passat el primer any, pla de carrera i una retribució negociable.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència CUSTOM.

Comments are closed.