CONTROLLER FINANCER

Empresa industrial situada a Igualada, selecciona per al seu departament d’Administració i Finances un/a :CONTROLLER FINANCER

FUNCIONS :

En dependència de Direcció Financera i amb un equip administratiu al seu càrrec, s’ocuparà de gestionar la comptabilitat analítica i de control de gestió, realitzant informes mensuals, compte d’ explotació, control de costos per centres de cost, etc…i també es responsabilitzarà de supervisar la comptabilitat general (supervisió de tancaments mensuals, gestió de la cartera d’impagats…) i la fiscalitat i la presentació de models (que realitzarà un gestor).

També actuarà d’enllaç entre l’empresa i la gestoria externa en la gestió de la documentació relativa a Recursos Humans (control de presència, nòmines, TC’s…)

REQUISITS :

Busquem una persona jove, amb formació a nivell de Ciències Econòmiques, ADE o Empresarials, valorant-se la formació de postgrau en Direcció Financera o Control de Gestió. Busquem una persona amb experiència en la funció de Controlling preferiblement en una companyia de tamany gran. Haurà de tenir un nivell mig d’anglès i un nivell molt alt d’Excel.

Oferim un contracte laboral estable, pla de carrera, incorporació immediata i una retribució econòmica que es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un CV a cv@jregordosa.com indicant la referència CONTROLL.

Comments are closed.