DIRECTOR/A COMERCIAL (NACIONAL I EXPORTACIÓ)

Per a empresa del sector paperer situada a la zona d’Igualada.

En dependència de Direcció General es responsabilitzarà de l’establiment dels objectius per a tota la xarxa comercial, el·laborar les previsions de vendes, seleccionar, motivar i formar a l’equip comercial, supervisió de l’equip de comercials, aportar feedback i informació rellevant de la situació del mercat als departaments de Màrqueting i Direcció General, establir la política de preus conjuntament amb el departament de producció, col·laborar en màrqueting on line, control de gestió de marges comercials, disseny de l’ estratègia comercial, recolzament en la captació i negociació de grans comptes, assistència a fires internacionals i gestió en general de la cartera de clients de la companyia.

Busquem una persona amb sòlida experiència en posicions de responsabilitat dins l’àrea comercial tant en exportació com nacional. L’empresa exporta aproximadament un 90% de la seva producció per tant busquem una persona amb un perfil internacional i amb un nivell alt d’anglès. És imprescindible que conegui el sector de la indústria paperera. El lloc de treball és a la zona d’Igualada i implica viatjar a nivell internacional per a assistir a unes 4 fires l’any.

L’empresa ofereix un lloc de treball indefinit, un horari flexible i una retribució econòmica composada de fix + variable per objectius que es negociarà individualment amb cada candidatura.

Les persones interessades hauràn d’enviar Curriculum Vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència DIR-C.

Comments are closed.