ENGINYER/A JUNIOR D’AUTOMATITZACIÓ I PROGRAMACIÓ

Empresa especialitzada en automatització de maquinària i robòtica, selecciona per a les seves oficines situades a Igualada i al Vallès un/a : ENGINYER/A JUNIOR D’AUTOMATITZACIÓ I PROGRAMACIÓ Es responsabilitzarà principalment de tasques d’anàlisi i programació orientades a l’automatització de màquines, línies de producció i serveis auxiliars; així com de la posta en marxa dels projectes. Treballarà amb maquinària industrial, línies de producció, PLCs, servomotors, robòtica, visió artificial, pantalles HMI i SCADA. Busquem una persona jove amb formació a nivell d’Enginyeria Electrònica o Automàtica Industrial i que aporti una mínima experiència (encara que sigui a nivell de pràctiques) en l’automatització industrial i en la programació de maquinària. Es valoraran altres nivells de formació i d’experiència en funció de les habilitats o capacitats aportades. Valorarem especialment que tingui coneixements dels entorns de programació de Siemens, Schneider, Rockwell, B&R, Beckhoff, Indusoft, Python, etc. Busquem una persona afable amb bones habilitats socials i comunicatives. Imprescindible nivell alt d’anglès. Oferim un lloc de treball estable, amb possibilitats de creixement professional i una retribució que es negociarà individualment amb cada candidatura.

Les persones interessades hauran d’enviar un currículum vitae a: cv@jregordosa.com indicant la referència AUTOM.

Comments are closed.