RESPONSABLE DEPARTAMENT COMPTABLE

Assessoria situada a la zona de la Catalunya Central selecciona per a incorporar al seu departament comptable un/a :

RESPONSABLE DEPARTAMENT COMPTABLE

Busquem una persona que es responsabilitzi de l’àrea comptable del despatx, supervisant la comptabilitat de les empreses clients, comptes anuals, impostos de societats, supervisió de balanços, comptes d’explotació i donant assessorament i recolzament comptable i en estratègia financera en general als clients.

Pensem en una persona amb sòlida experiència en les tasques descrites, valorant-se que aporti experiència en assessoria o consultoria comptable/fiscal o bé com a Responsable de Comptabilitat / Finances en empresa final. Haurà d’aportar formació a nivell d’econòmiques, ADE, empresarials o similars i es valorarà la formació complementària en Fiscalitat o Control de Gestió.

Oferim un lloc de treball estable, incorporació immediata i una retribució econòmica que es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauràn d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència : ASS.COMP

Comments are closed.