EDITOR/PRODUCTOR DE VIDEO

Estem buscant per a empresa situada a Igualada un/a EDITOR/A-PRODUCTOR/A DE VÍDEO.

Busquem una persona que s’ocupi de planificar i coordinar un calendari de videos amb l’equip de màrqueting, que s’ocupi de la realització dels videos així com de l’edició i post-producció dels videos per a diferents aplicacions i formats (web, xarxes socials, ads, youtube, Facebook, Instagram, TikTok…).

Pensem en una persona jove, amb formació a nivell de Grau en Comunicació Audiovidual, Disseny, Multimèdia o similar amb passió per a l’edició de videos i les xarxes socials.

Haurà d’aportar coneixements a nivell de postproducció i edició de video, Ilustració i disseny, Motion Graphics i Adobe Suite (After Effects, Media Encoder, Preiere Pro, Audition, Illustrator i Photoshop).

Oferim un lloc de treball a estable, jornada complerta i una retribució econòmica negociable, en funció del perfil de formació i experiència aportat per cada candidatura. Incorporació prevista inicis 2021.

Les persones interessades hauràn d’enviar un CV a cv@jregordosa.com indicant la referència VIDEO.

Comments are closed.