ENGINYER/A DE RECERCA JUNIOR

Entitat privada dedicada a la recerca i el desenvolupament i a la gestió de projectes d’innovació tant nacionals com internacionals selecciona per a les seves oficines situades a Igualada un/a : ENGINYER/A DE RECERCA I INNOVACIÓ JUNIOR.

Participarà i ajudarà en l’execució de projectes de recerca aplicada en el sector tèxtil, ajudarà en la preparació de propostes, recerca de finançament, el·laboració d’experiments, preparació d’informes i presentació de resultats als clients.

Pensem en una persona jove, amb formació en Enginyeria Química, Enginyeria de Materials o similars que aporti una mínima experiència en laboratori o en departament de R+D o bé en la gestió de projectes de recerca. Valorarem que aporti un bon domini d’eines informàtiques i de l’idioma anglès. Busquem una persona dinàmica, curiosa i analítica, amb gust per la ciència i la recerca aplicada i amb ganes d’aprendre.

Oferim un contracte laboral estable, pla de carrera, lloc de treball a Igualada i un horari a jornada partida amb la possibilitat d’adaptar-lo a les seves necessitats. La retribució econòmica es negociarà individualment amb cada candidtaura.

Les persones interessades hauràn d’enviar un curriculm vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència : R+D

Comments are closed.