COMERCIAL

Empresa de sector agroalimentari selecciona per a incorporar al seu departament comercial ubicat a la ciutat d’Igualada un/a : COMERCIAL

Busquem una persona amb un bon perfil comercial, capaç de gestionar una cartera de clients industrials que se li donarà, donant un bon servei i fidelitzant les comptes i també d’aconseguir nous clients, realitzant els primers contactes, aconseguint visites comercials, negociant tarifes i tancant les vendes. Inicialment treballarà a la zona de Catalunya i Aragó.

Busquem una persona amb experiència comercial, preferiblement que aporti formació relacionada amb el món agrari/ramader (veterinària, biologia, enginyeria agrònoma, etc…) tot i que no és un requisit imprescindible i que resideixi a la zona Anoia o rodalies.

Oferim un contracte laboral estable, lloc de treball a Igualada, retribució negociable (fix + variable) i cotxe (després de 1r any).

Les persones interessades hauràn d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència COM-S

Comments are closed.