RESPONSABLE DE RRHH (MITJA JORNADA)

Empresa situada a Igualada selecciona un/a RESPONSABLE DE RECURSOS HUMANS.

En dependència de Direcció General s’ocuparà de la política de recursos humans de l’empresa, els processos de selecció de personal, polítiques de retenció del talent, l’administració de personal (es treballa amb una gestoria externa per a les nòmines, contractes, etc…), motivació, clima laboral, desenvolupament de RRHH, gestió de la formació, organització d’events,etc…El departament és unipersonal (amb externalització de vàries de les funcions).

Pensem en una persona amb formació a nivell de Psicologia, Relacions laborals, Dret o similars, amb especialització en recursos humans. Busquem una persona amb experiència en la funció de recursos humans (encara que no sigui com a responsable de departament) preferiblement en empresa final, amb experiència en processos de selecció, polítiques de motivació i coneixements de dret laboral.

Oferim un contracte indefinit, lloc de treball a Igualada i una dedicació a mitja jornada (indiferent matins o tardes). La retribució econòmica es negociarà individualment amb cada candidatura.

Les persones interessades hauràn d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència RRHH.

Comments are closed.