SUPPLY CHAIN MANAGER

Companyia del sector industrial situada a la comarca de l’Anoia selecciona un/a SUPPLY CHAIN MANAGER.

En dependència de Direcció es responsabilitzarà de tot el procés de compra de matèria primera i del correcte aprovisionament de fàbrica, planificant i assegurant correctament les necessitats de les línies de producció a curt i mig termini. També gestionarà la logística i distribució de productes, assegurant les entregues als clients i coordinarà l’equip humà que forma part de la cadena de subministrament de l’empresa.  

Busquem una persona amb formació a nivell d’Enginyeria Industrial, valorant-se que aporti formació de postgrau o Master en Logística o Supply Chain i que aporti experiència com a Responsable de Compres, logística, aprovisionament o bé com a Supply Chain Manager.

Haurà de tenir un nivell alt d’anglès ja que la majoria de compres es realitzen a nivell internacional.

Oferim un lloc de treball estable, i una retribució econòmica que es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauràn d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència SUPPL.

Comments are closed.