ADMINISTRATIU/VA COMPTABLE

Empresa situada a l’Anoia selecciona per a les seves oficines un/a : ADMINISTRATIU/VA COMPTABLE.

Les seves funcions incouran principalment la introducció d’assentaments comptables, contacte amb la gestoria externa per a la presentació d’impostos, atenció telefònica, atenció a visites, i tasques administratives en general. També donarà suport administratiu a gerència en la preparació per a l’obtenció de la certificació de qualitat ISO i en altres projectes que puguin aparèixer.

Busquem una persona jove i dinàmica, amb ganes d’aprendre, coneixements de comptabilitat i un nivell d’usuari avançat en l’ús d’eines informàtiques. Pensem en una persona amb formació a nivell d’Empresarials o a nivell de CFGS en Administraciço i Finances.

Oferim un contracte laboral estable, horari de dilluns a divendres de 9h a 13:30h i de 15h a 18:30h i una retribució econòmica negociable (al voltant de 22.000€ bruts anuals).

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència AD-COM.

Comments are closed.