ENGINYER/A TÈCNIC TÈXTIL

ESCORPION, empresa del sector tèxtil/moda situada a Igualada, selecciona per al seu departament tècnic un/a :

ENGINYER/A TÈCNIC TÈXTIL

FUNCIONS :

En dependència de Direcció Industrial s’ocuparà principalment de la realització de mostraris i prototips, tasques de recerca i desenvolupament a nivell de teixits, fils, punts, etc. així com tasques de recerca de proveïdors tant a nivell nacional com internacional (principalment en països asiàtics.

REQUISITS :

Busquem una persona amb una bona formació tècnica en el sector tèxtil, preferiblement a nivell d’Enginyeria Tèxtil, i amb experiència tècnica en el sector del gènere de punt. Haurà de tenir un bon nivell d’anglès i residència propera a la zona d’Igualada.

Oferim un contracte laboral estable, incorporació immediata i una retribució econòmica que es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauran d’eniar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència ENG-TEX

Comments are closed.