TÈCNIC DE SISTEMES

Important empresa multinacional situada a la comarca de l’Anoia selecciona per a incorporar al seu Departament d’Informàtica un/a : TÈCNIC DE SISTEMES

Les seves funcions inclouran la instal·lació, manteniment i monotorització d’equips i servidors in situ i/o en remot, control i manteniment de xarxes i racks, gestió de l’administració de les aplicacions, documentació de tasques i projectes. També donarà suport de nivell 2 a usuaris i es responsabilitzarà de l’aplicació i el compliment de les normatives i polítiques del grup a nivell de IT.

Busquem una persona amb formació a nivell de Enginyeria Tècnica en Sistemes, Grau en Enginyeria Informàtica, CFGS en Sistemes o desenvolupament, etc… que aporti mínim uns tres anys d’experiència en tasques similars. Haurà de tenir anglès, coneixements en la gestió de dominis en AD, paquet O365, i bons coneixements de xarxes.

Oferim un lloc de treball estable, en empresa multinacional, horari partit i una retribució econòmica negociable en funció del perfil de formació i experiència aportat per cada candidatura.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència SIST.

Comments are closed.