PROGRAMADOR/A CONTROL NUMÈRIC

Empresa industrial situada a l’Anoia selecciona un/a : PROGRAMADOR/A DE MÀQUINES DE CONTROL NUMÈRIC.

S’ocuparà de la programació de la maquinària de control numèric d’una línia de producció totalment automatitzada, partint dels plànols i les indicacions rebuts des d’Oficina Tècnica.

Busquem una persona jove amb formació a nivell de Cicle Formatiu de Grau Superior en Programació de la producció en fabricació mecànica, automatització i robòtica industrial o similars, que tingui bones habilitats d’interpretació de plànols i ganes d’aprendre i créixer professionalment. També valorarem les candidtaures amb un perfil diferent sempre que aportin experiència prèvia en tasques de programació de maquinària de control numèric.

Oferim un lloc de treball estable, i un horari partit de dilluns a divendres de 7h a 13:00h i de 15h a 17h. La retribució econòmica es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauràn d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència CON-NUM

Comments are closed.