RESPONSABLE DE MAGATZEM

Empresa industrial situada a Igualada selecciona :

RESPONSABLE DE MAGATZEM

Es responsabilitzarà de dirigir un equip de 15 operaris de magatzem al seu càrrec i gestionarà l’entrada i la sortida de productes del magatzem (ubicació de productes, referències, control de stocks, procediments, assegurar el compliment de la política de prevenció de riscos laborals…).

Pensem en una persona amb experiència com a Responsable de Magatzem i amb bones habilitats de gestió d’equips. Valorarem que aporti formació a nivell d’Enginyeria Tècnica Industrial o a nivell de Cicle Formatiu de Grau Superior i valorarem que s’aporti formació especialitzada en Gestio logística, magatzems, etc. Busquem una persona amb un alt sentit de la organització i els procediments.

Oferim un lloc de treball estable, incorporació immediata i una retribució econòmica que es negociarà individualment amb cada candidatura en funciò del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència RESP.MAG

Comments are closed.