ENCARREGAT/DA DE ZONA BLAVA I D’APARCAMENT

SIMA, Societat Municipal de gestió d’aparcaments  públics i zones blaves d’Igualada selecciona per a incorporar  a la seva plantilla un/a : ENCARREGAT/DA DE ZONA BLAVA I D’APARCAMENT

S’ocuparà  de gestionar el personal de l’aparcament Igualada Nord (hospital) i de la zona blava d’Igualada, realitzant les funcions pròpies d’un agent (controlar el correcte aparcament i tramitant si s’escau, les sancions corresponents a les infraccions en l’estacionament d’horari limitat) i també realitzant les funcions pròpies d’encarregat (quadrar torns del personal, baixes, relleus, quadrar caixers, proposar millores,etc.)

Treballarà a jornada complerta amb horari rotatiu (algunes setmanes amb torns de 6h a 14h o de 14h a 22h i algunes setmanes amb horari partit). Oferim incorporació immediata i una retribució econòmica segons conveni col·lectiu d’aparcaments.

Les persones interessades hauràn d’enviar un curiculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència SIMA

Comments are closed.