DIRECTOR DE FÀBRICA

Empresa del sector metall situada a la comarca de l’Anoia selecciona un DIRECTOR DE FÀBRICA (FUTUR CAP D’OPERACIONS).

Busquem una persona que s’ocupi de la gestió de la fàbrica i que lideri de forma especial el projecte de creixement de la mateixa en el qual està immers la companyia. És una posició amb possibilitats reals de creixement professional cap a liderar tota l’àrea industrial i d’operacions de l’empresa a mig termini.

Busquem una persona jove, amb formació a nivell d’Enginyeria Industrial i que tingui experiència com a responsable de producció o d’àrea o taller en una empresa industrial del sector metal·lúrgic. Pensem en una persona amb un bon nivell tècnic a nivell de coneixement de maquinària industrial i una bona capacitat de gestió i de lideratge. Valorarem en gran mesura que tingui la residència fixada a la zona Anoia o propera.

Oferim un contracte de treball estable, la possibilitat d’incorporar-se a una companyia en ple procés de creixement i un pla de carrera i de creixement professional. La retribució econòmica es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència DIR-FAB

Comments are closed.