COMPTABLE/FISCALISTA

Gestoria/Assessoria situada a Igualada selecciona un/a : COMPTABLE / FISCALISTA per a gestionar diferens comptes de clients que se li assignaràn. Realitzarà tasques a nivell de comptabilitat, IVA, IRPF, Societats, Altes d’autònoms i societats, requeriments d’hisenda, assessorament financer i fiscal a clients, etc…

Busquem una persona amb experiència en assessoria/gestoria, preferiblement amb formació a nivell d’Econòmiques, Empresarials o similars però no descartarem perfils sense formació universitària si aporten una sòlida experiència en les tasques descrites.

Oferim incorporació immediata (Abril), jornada complerta amb horari partit de 8h a 14h i de 15:30h a 18h de dilluns a dijous (divendres de 8h a 14h). La retribuciço econòmica es negociarà individualment en funció del perfil de formació i experiència aportat per cada candidatura.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència C-FIS.

Comments are closed.