ENGINYER/A ELÈCTRIC

Enginyeria situada a Igualada selecciona un/a : ENGINYER/A ELÈCTRIC.

Les seves funcions inclouran la redacció de projectes d’instal·lacions, obres i activitats, tant industrials com comercials. També realitzarà tasques de disseny i càlcul d’ instal·lacions elèctriques i fotovoltaiques i la realització d’amidaments, pressupostos i visites d’obra.

Busquem una persona jove, amb formació a nivell d’Engiyeria Tècnica Industrial preferentment elèctrica tot i que no descartarem altres especialitats. Haurà d’aportar una experiència mínima d’ 1 any en les tasques descrites i tenir un bon nivell en programes de realització de pressupostos i de disseny (Autocad) . Es valoraran els coneixments de Dialux.

Oferim un lloc de treball estable i la possibilitat d’establir un horari de treball amb flexibilitat (estem interessats en una jornada complerta, com parcial, com intensiva de matí, etc…). La retrbució econòmica es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregrodosa.com indicant la referència ENG-ELE

Comments are closed.