DISSENYADOR/A GRÀFIC

Empresa tèxtil situada a Igualada selecciona per al seu departament de disseny de producte un/a DISSENYADOR/A GRÀFIC.

S’ocuparà de la creació d’estampats per a les prendes que fabrica l’empresa i també crearà contingut gràfic per als catàlegs de producte, la pàgina web, botiga on line i xarxes socials i per al material corporatiu de l’empresa (vinils, foams, tríptics, publicitat…). També realitzarà tasques a nivell de retoc fotogràfic i participarà en les sessions de fotografia.

Busquem una persona jove, amb formació a nivell de disseny gràfic i experiència en tasques similars a les descrites. Valorarem que aporti bons coneixements o experiència en fotografia i experiència o interès en el sector moda.

Oferim un lloc de treball estable, incorporació immediata i una retribució econòmica negociable en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència DIS-GR

Comments are closed.