RESPONSABLE DE COMPRES

Empresa situada a la comarca de l’Anoia selecciona :

RESPONSABLE DE COMPRES

Serà responsable de la compra de producte acabat destinat ja directament a la seva comercialització, ocupant-se de la recerca de proveïdors tant a nivell nacional com internacional, la seva validació a nivell de qualitat i preu de venda i la negociació amb els proveïdors tant a nivell de preus, rappels, etc. com a nivell de dates d’entrega i disponibilitat.

Pensem en una persona amb formació Superior, valorant-se especialment la formació a nivell d’ Enginyeria Tècnica i amb una sòlida experiència en compres. Haurà de ser una persona resolutiva, orientada a resultats i amb una bona capacitat de negociació i organització. Imprescindible aportar un bon nivell d’anglès.

Oferim un lloc de treball estable, incorporació immediata i una retribució econòmica negociable en funcio del perfil de formació i experiència aportat per cada candidatura.

Les persones interessades hauran d’anviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència COMP.

Comments are closed.