ENGINYER/A DE PROCESSOS

Empresa paperera situada a l’Anoia selecciona un/a : ENGINYER/A DE PROCESSOS.

S’ocuparà de l’anàlisi, el redisseny i la documentació de tots els processos industrials de planta , optimitzant els processos productius i reduint els costos de producció.

Busquem una persona jove, amb formació a nivell d’Enginyeria Tècnica Industrial QUÍMICA, i que aporti una mínima experiència professional en plantes de producció, preferiblement en posicions d’enginyeria de processos o organització industrial (tot i que no és un requisit imprescindible).

Oferim un contracte de treball indefinit, jornada complerta amb horari partit i un pla de carrera establert des del principi que el/la portarà a dirigir un equip de persones i responsabilitzant-se de tots els processos químics de la planta. La retribució econòmica es negociarà individualment amb cada candidtaura.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència : PROC.

Comments are closed.