ENGINYER/A PROGRAMADOR/A DE ROBOTS

Per a empresa especialitzada en automatització de maquinària i robòtica, situada a Igualada i Granollers.

Es responsabilitzarà principalment de tasques d’anàlisi i programació de robots i equips auxiliars en instal·lacions industrials i màquines especials; així com de la posta en marxa dels projectes.

Busquem una persona amb formació a nivell d’Enginyeria Electrònica o Automàtica Industrial i que aporti una experiència d’uns 2-3 anys en tasques de programació de robots industrials i/o col·laboratius. Es valoraran altres nivells de formació i d’experiència en funció de les habilitats o capacitats aportades.

Valorarem especialment que tingui experiència i/o coneixements amb les marques STÄUBLI, ABB, UR, FANUC, DENSO, COGNEX i PILZ, així com de programació de PLCs, sistemes de visió artificial, HMI, SCADA i Safety.

Busquem una persona afable amb bones habilitats socials i comunicatives. Valorarem un bon nivell d’anglès i disponibilitat per viatjar.

Oferim un lloc de treball estable, amb possibilitats de creixement professional i una retribució que es negociarà individualment amb cada candidatura.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència ENG-ROB

Comments are closed.