ENGINYER/A IT/OT & SCADA

Per a empresa especialitzada en automatització de maquinària i robòtica, situada a Igualada i Granollers.

Es responsabilitzarà principalment de tasques d’anàlisi i programació orientades a la integració dels sistemes IT amb els sistemes OT en projectes de construcció de línies industrials per a empreses líders mundials en el seu sector. Treballarà en sistemes de comunicacions i supervisió de línies de producció mitjançant equips HMI, SCADA, SQL, CFR21, etc.

Busquem una persona amb formació a nivell d’Enginyeria Electrònica o Automàtica Industrial i que aporti una experiència d’uns 2-3 anys en tasques d’administració de sitemes IT i comunicacions industrials SCADA. Es valoraran altres nivells de formació i d’experiència en funció de les habilitats o capacitats aportades.

Valorarem especialment que tingui coneixements de sistemes operatius i llenguatges de programació ESXi, vSphere, Windows Server, Windows Embedded, Linux, SQL server, Visual Basic, VBScript, Script, Python, etc.

Busquem una persona afable amb bones habilitats socials i comunicatives. Valorarem un bon nivell d’anglès i disponibilitat per viatjar.

Oferim un lloc de treball estable, amb possibilitats de creixement professional i una retribució que es negociarà individualment amb cada candidatura.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència ENG-ITOT

Comments are closed.